- Робота з трейдерами і фермерами зеленої кави. На перший погляд начебто нічого не звичайного, зв'язався - купив, але якісна робота і довірчі відносини з трейдерами і фермерами зеленої кави обов'язкове. За рахунок хорошої роботи на ринку кави ти завжди зможеш отримати свіже зерно, або кращу пропозицію за ціною і логістики.
- Відбір зразків (sample). На цій стадії процесу ми враховуємо такі характеристики: країна зростання, регіон, сортовий різновид, обробка, вологість. Далі замовляємо зразки зеленої кави, після чого обсмажуємо на семпл ростері IKAWA налаштовуємо профіль обсмажки та потенціал зерна, і переходимо до наступної стадії дегустації.
- Каппінг (Cupping) - професійна дегустація кави. Тут ми оцінюємо потенціал зерна дотримуючись протоколів SCA. Після чого ми відбираємо кращі зразки свіжого врожаю кави і формуємо асортимент.
- Закупівля зеленого зерна кави. Заздалегідь формуючи обсяг основних позицій ми забезпечуємо собі склад зеленого зерна для безперервної роботи нас і наших партнерів.
![hipsters](https://hipsters.ua/wp-content/uploads/2020/10/IMG_7620-1.jpg)