HIPSTERS COFFEE ROASTERY

Підбір та закупка зеленого зерна

відбираємо виключно кращі лоти кави

  • Робота з трейдерами і фермерами зеленої кави. На перший погляд начебто нічого не звичайного, зв'язався - купив, але якісна робота і довірчі відносини з трейдерами і фермерами зеленої кави обов'язкове. За рахунок хорошої роботи на ринку кави ти завжди зможеш отримати свіже зерно, або кращу пропозицію за ціною і логістики.
  • Відбір зразків (sample). На цій стадії процесу ми враховуємо такі характеристики: країна зростання, регіон, сортовий  різновид, обробка, вологість. Далі замовляємо зразки зеленої кави, після чого обсмажуємо на семпл ростері IKAWA налаштовуємо профіль обсмажки та потенціал зерна, і переходимо до наступної стадії дегустації.
  • Каппінг (Cupping) - професійна дегустація кави. Тут ми оцінюємо потенціал зерна дотримуючись протоколів SCA. Після чого ми відбираємо кращі зразки свіжого врожаю кави і формуємо асортимент.
  • Закупівля зеленого зерна кави. Заздалегідь формуючи обсяг основних позицій ми забезпечуємо собі склад зеленого зерна для безперервної роботи нас і наших партнерів.
hipsters

Технології та досвід

Наша мета - максимально розкрити смак зерна кожної партії.

  • Зберігання зеленого зерна. Свіжість зеленого зерна не менш важлива як і свіжість обсмаженого, зелена кава піддається старінню, що може відобразиться на смак після обсмажки кави, тому ми на складі створили умови і контроль для зберігання, щоб не допускати старіння зерна.
  • Устаткування. Ми обсмажуємо на газовому обладнанні PROBAT для обсмажування кави, щоб максимально розкривати потенціал зерна, використовуючи сучасне програмне забезпечення CROPSTER для його контролю.
  • Контроль кожної партії. Щоб бути впевненим в смаку свіжообсмаженої зерна перед кожною відправкою ми проводимо каппінг відповідно до протоколів SCA, і порівнюємо обсмажку відповідно до встановлених профілів.
hipsters

Надійність

Ми самі контролюємо весь цикл виробництва

Надійність це одне з багатьох наших переваг яким ми дорожимо, вдосконалюючись над собою щоденною практикою, і застосовуючи нові технології в обсмажуванні і підборі зерна.

Використовуємо краще в світі устаткування, автоматизацію процесів і багаторівневий контроль якості, для того щоб забезпечити стабільність обсмаження кави від партії до партії.

В цьому і є наша робота!

hipsters

НАША КОМАНДА

Наша сім'я - друзі з загальними цілями

hipsters

Ілля Кушніренко

Founder  Hipsters Coffee Roastery

Засновник, та головний  роастмастер, експерт із закупівлі зеленої кави.
hipsters

Станіслав Шайна

Sales Manager Hipsters Coffee Roastery

Менеджер з продажів кави та кавового обладнання, навчання Бариста.
hipsters

Сергій Кочмаровський

Content Manager Hipsters Coffee Roastery

Контент менеджер, контроль якості кави на виробництві.
hipsters

Давід Яновський

Production Manager Hipsters Coffee Roastery

Пакування продукції, та логістика.
hipsters
hipsters
hipsters
hipsters