- Робота з трейдерами і фермерами зеленої кави. На перший погляд начебто нічого не звичайного, зв'язався - купив, але якісна робота і довірчі відносини з трейдерами і фермерами зеленої кави обов'язкове. За рахунок хорошої роботи на ринку кави ти завжди зможеш отримати свіже зерно, або кращу пропозицію за ціною і логістики.
- Відбір зразків (sample). На цій стадії процесу ми враховуємо такі характеристики: країна зростання, регіон, сортовий різновид, обробка, вологість. Далі замовляємо зразки зеленої кави, після чого обсмажуємо на семпл ростері IKAWA налаштовуємо профіль обсмажки та потенціал зерна, і переходимо до наступної стадії дегустації.
- Каппінг (Cupping) - професійна дегустація кави. Тут ми оцінюємо потенціал зерна дотримуючись протоколів SCA. Після чого ми відбираємо кращі зразки свіжого врожаю кави і формуємо асортимент.
- Закупівля зеленого зерна кави. Заздалегідь формуючи обсяг основних позицій ми забезпечуємо собі склад зеленого зерна для безперервної роботи нас і наших партнерів.
HIPSTERS COFFEE ROASTERY
Підбір та закупка зеленого зерна
відбираємо виключно кращі лоти кави
Технології та досвід
Наша мета - максимально розкрити смак зерна кожної партії.
- Зберігання зеленого зерна. Свіжість зеленого зерна не менш важлива як і свіжість обсмаженого, зелена кава піддається старінню, що може відобразиться на смак після обсмажки кави, тому ми на складі створили умови і контроль для зберігання, щоб не допускати старіння зерна.
- Устаткування. Ми обсмажуємо на газовому обладнанні PROBAT для обсмажування кави, щоб максимально розкривати потенціал зерна, використовуючи сучасне програмне забезпечення CROPSTER для його контролю.
- Контроль кожної партії. Щоб бути впевненим в смаку свіжообсмаженої зерна перед кожною відправкою ми проводимо каппінг відповідно до протоколів SCA, і порівнюємо обсмажку відповідно до встановлених профілів.
Надійність
Ми самі контролюємо весь цикл виробництва
Надійність це одне з багатьох наших переваг яким ми дорожимо, вдосконалюючись над собою щоденною практикою, і застосовуючи нові технології в обсмажуванні і підборі зерна.
Використовуємо краще в світі устаткування, автоматизацію процесів і багаторівневий контроль якості, для того щоб забезпечити стабільність обсмаження кави від партії до партії.
В цьому і є наша робота!