OH MY CHOCO

     

Зустрічай!

     
Наш міні крафт проект з шоколаду по технології bean-to-bar
Починаємо шлях із Гондурасу FROM FARM TO BAR сорту Criollo і TRINITARIO високоякісних какао бобів.
Bean-to-bar («від боба до плитки») – технологія виготовлення шоколаду з особливих ароматичних какао-бобів . Преміум шоколад, або як кажуть в каві «ориджин», чорний шоколад з какао, яке росте у конкретному регіоні і має повну простежуваність. У ньому найкраще розкривається смак і аромат певного сорту какао. Наразі представляємо два види шоколаду: Dark 75%  та Milk 40% , спробуйте та переконайтесь у яскравості смаків та відтінків цього надзвичайного продукту.

Блог

ВАМ МОЖЕ СПОДОБАТИСЯ

hipsters
28 Січня 2025

ЕСПРЕСО частина 2

Читати далі
hipsters
22 Січня 2025

Найкращі способи приготування кави вдома

Читати далі
hipsters
22 Січня 2025

Carbonic Maceration

Читати далі