OH MY CHOCO

     

Зустрічай!

     
Наш міні крафт проект з шоколаду по технології bean-to-bar
Починаємо шлях із Гондурасу FROM FARM TO BAR сорту Criollo і TRINITARIO високоякісних какао бобів.
Bean-to-bar («від боба до плитки») – технологія виготовлення шоколаду з особливих ароматичних какао-бобів . Преміум шоколад, або як кажуть в каві «ориджин», чорний шоколад з какао, яке росте у конкретному регіоні і має повну простежуваність. У ньому найкраще розкривається смак і аромат певного сорту какао. Наразі представляємо два види шоколаду: Dark 75%  та Milk 40% , спробуйте та переконайтесь у яскравості смаків та відтінків цього надзвичайного продукту.

Блог

ВАМ МОЖЕ СПОДОБАТИСЯ

hipsters
04 Серпня 2024

ДЕПУЛЬПАЦІЯ КАВИ

Читати далі
hipsters
02 Серпня 2024

БАРИСТА

Читати далі
hipsters
02 Серпня 2024

КОЛД БРЮ

Читати далі