Блог

Іммерсія & Пуровер

12 Вересня 2023

Іммерсія та Пуровер   Існує всього два основні підходи заварювання кави, які активно використовуються в наш час і, у свою […]

Читати докладніше

OH MY CHOCO

22 Січня 2023

      Зустрічай!       Наш міні крафт проект з шоколаду по технології bean-to-bar Починаємо шлях із Гондурасу FROM […]

Читати докладніше

Чемп з Каптестінгу

15 Січня 2023

Сьогодні 14.01.23 відбувся Благодійний фановий чемп з каптестінгу до якого долучилися Хіпстерси. Для початку -Що це таке і з чим […]

Читати докладніше

Обійми

21 Вересня 2022

Нарешті трохи поворушились та зустрілись! Приводом став Благодійний фонд @Obiymy_charity, та Бомбезний захід від Темної Конячки @temnakonyachka в обличчі Миколи […]

Читати докладніше

ДРІП КАВА ?

31 Липня 2022

    Що таке Дріп Кава? У сучасному світі багато людей поважають свій час, тому не завжди є час на […]

Читати докладніше

РОЖЕВИЙ МАЛЮК

31 Липня 2022

ПАКЕТ- БОКС  З МОНОМАТЕРІАЛУ Ні для кого не секрет вже , а більшість з вас вже тримала в руках цих […]

Читати докладніше

Спешелті Кава

09 Жовтня 2021

Specialty Coffee Зараз уже всюди можна зустріти таке поняття, як “Specialty Coffee” (або просто “спешелті кава”). Цей термін у багатьох […]

Читати докладніше

Основні типи обробок кави

30 Липня 2021

Методи обробки кави Насамперед, варто розуміти, що кава це ягода. Перш ніж ви отримуєте каву в обсмаженому вигляді, кавову ягоду […]

Читати докладніше

Що таке каппінг ?

02 Червня 2021

За допомогою каппінга фахівці оцінюють якість кави перед закупівлею зеленого зерна кави та  після обсмаження. Каппінг – це універсальний спосіб, […]

Читати докладніше

ЧОМУ СВІЖООБСМАЖЕНА КАВА

01 Червня 2021

Чому свіжообсмажена кава Для того щоб приготувати смачну каву, він повинен бути тільки свіжим. У не свіжого кофегорькій і ненасичений […]

Читати докладніше
Показати ще